Banca oberta Connecta’t amb el teu banc

És segur?

Utilitzeu Open Banking per completar la vostra informació financera automàticament, sense necessitat d’enviar-nos documentació. Això ens permetrà comprovar els vostres ingressos i estalvis molt més ràpidament.

La banca oberta és segura?

Sí, Open Banking és segur.
Totes les empreses que utilitzen Open Banking han d’estar autoritzades per la FCA (Financial Conduct Authority). La nostra connexió està xifrada i protegida per Equifax.
Els codis d’accés que utilitzen són només de consulta i no es guarden enlloc.
Finaer no pot veure les vostres credencials ni realitzar cap operació des del vostre compte. Només tenim permís per llegir la vostra informació bancària.

Qui pot veure la meva informació d’Open Banking?

Només els propietaris o agents amb els quals compartiu el vostre Certificat podran veure la informació proporcionada pel vostre banc.
Finaer mai cedirà la vostra documentació a tercers. Només el maneig per reforçar la seva anàlisi en la tramitació de la Garantia.

Finaer sol·licita accés a les vostres dades bancàries per calcular el vostre lloguer màxim recomanat. No podem actuar amb el vostre compte. Només heu de veure la vostra activitat dels últims tres mesos. Això ens permet verificar els vostres ingressos i calcular el vostre lloguer màxim recomanat.

Pots mantenir la calma. La seguretat de Finaer és:

  • Ajustat als requisits de la Directiva Europea PSD2.
  • Regulada per la llei espanyola.
  • Adaptat al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

Manual de lliurament de documentació

Si ho preferiu, comproveu també la vostra situació econòmica adjuntant la documentació. Una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu per comunicar-te quina documentació has de portar i la forma de fer-ho. El nostre equip validarà el teu perfil en menys de 6 hores.