FINAER,

l'aliat
perfecte

La garantia de lloguer,
que fara creixer el teu negoci

Propietaris

Els hi estàs oferint la seguretat d’obtenir inquilins solvents i la tranquil·litat de que davant qualsevol eventualitat, Finaer s’ocuparà de tot, des de qualsevol gestió legal fins a la restitució de l’immoble.

Inquilins

Cada cop que ofereixes Finaer a un llogater, li dones la oportunitat d’accedir a la major quantitat d’oferta d’immobles, amb un menor desemborsament inicial i sense necessitat de fiances o garanties addicionals.

Triar a Finaer com a aliat és la decisió encertada per a la teva inmobiliària

Podràs ampliar la teva cartera de potencials inquilins, incorporant perfils d’estudiants, professionals, estrangers permetent concretar major quantitat d’operacions.

Et permetrà agilitar el procés de selecció dels clients amb un estudi de sol·licituds realitzat en menys de 6h.

Disposaràs d’una assessoria permanent i personalitzada.

Més avantatges per a la teva inmobiliària

Àgil

Finaer posa a la teva disposició un Sistema d'Autogestió per a Immobiliàries i una App mòbil per a tramitar les teves sol·licituds de garantia. Resultat d'estudi de sol·licituds en menys de 6h.

De confiança

Una garantia de confiança capaç de respondre als impagaments sense franquícies ni demores. Solució des del primer dia per a avalar les teves gestions enfront dels propietaris. Amb servei de gestió legal inclòs i sense límit.

Accessible

Finaer no se centra en uns pocs inquilins, facilita l'accés al lloguer a tots, fins i tot a estudiants i treballadors amb ingressos a l'estranger, la qual cosa es tradueix en major quantitat d'operacions concretades.